Gag med Silikone Læber

249.00 kr.

“Se hvor fin den submissive er, med sine store læber” 🙂 Med denne gag, har hun munden åben og du får stilhed og nogle fyldige og flotte læber at kigge på.

Køb på webshop ✔️ og i butik ✔️

Kun 8 tilbage på lager!

Bestil inden kl. 12 på hverdage og få din ordre sendt i dag!

Gag med silikone læber

Denne gag er noget helt specielt. Ikke nok med at den holder din submissives mund åben, så kan du også få fornøjelsen af synet af store røde, sorte eller pink læber. Brug den i lege hvor munden skal være åben, rolle-lege og endda ydmygelse.

Selve læberne er lavet i silikone og har en indre blød kant, hvor den submissives egne læber ligger. Når den spændes fast med remmene, vil han eller hun ikke kunne lukke munden. Smart!

Remmen er lavet af vegansk læder og måler ca. 64 cm og passer langt de fleste. Den lukkes bagpå med spænder og har nikkelfrie metalnitter og spænder.

Fås i rød, sort og pink.

Kan også ses i vores butik

Ønsker du at stå med den i hånden og få en fornemmelse om det er det rigtige for dig, så kan du se og mærke den i vores butik på Nørregade 45a, 4100 Ringsted, inden eventuelt køb.

OBS

Vælger du at handle online og køber du andre varer fra sexshoppen, så kan der ankomme 2 pakker til dig. Vores varer i Headquarters-kategorien” bliver nemlig sendt fra vores butik, hvor andre sendes fra et andet lager. Se flere gags her.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gag med Silikone Læber”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *